AKU-center Stjerneskud
07. januar 2021

Reduktion af kapacitet i Klub Stjerneskud

På baggrund af det seneste pressemøde, høje smittetryk og fremkomsten af den meget smitsomme engelske variant af Coronavirusen har AKU-centerets ledelse som et ekstra forsigtighedsprincip besluttet at reducere antallet af pladser til fremmødte medlemmer for at sikre, at de opdaterede retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen kan overholdes.

Kapacitetsændringerne ser således ud:

Mandag: Går fra 15 til 10 pladser

Onsdag: Går fra 20 til 15 pladser

Torsdag: Går fra 15 til 10 pladser

Prioritering af hjemmeboende

Pladserne prioriteres til medlemmer, som bor hos pårørende eller i egen bolig, for at sikre, at de fortsat har adgang til pædagogisk støtte og socialt samvær med andre i deres fritid.

Klubben lukkes i denne periode for medlemmer, som bor på bosteder eller i bofællesskaber. De har adgang til både fagpersoner og socialt samvær med andre hver dag, når de kommer hjem fra deres dagtilbud, så det må forventes, at deres behov for at komme i klubben er mindre end hos dem, der bor hjemme.

Tidshorisont

Kapacitetsændringen vil foreløbig vare fra den 11. januar og frem til den 1. februar. Herefter vil kapaciteten tilpasses situationen og Sundhedsstyrelsens retningslinjer, som de udvikler sig.

Med venlig hilsen

Malene Hald Olsen, Daglig leder, Klub Stjerneskud